Schildersbedrijf en glaszetter in regio Den Bosch

Gaat u binnenkort verhuizen en staat er een berg schilderwerk op u te wachten? Of heeft u gewoon behoefte aan een nieuw, fris kleurtje op de muren van uw woonkamer? Schildersbedrijf van den Berg uit de regio Den Bosch klaart uw schilderwerk met verve en vakkundigheid. Ook voor houtrotreparaties en het plaatsen van nieuwe kozijnen, deuren en beglazing schakelt u ons in.

Glaszetter Den Bosch Schildersbedrijf van den Berg

Isolatieglas zetten

Schildersbedrijf van den Berg is gespecialiseerd in het plaatsen van dubbele beglazing. Dubbele beglazing werkt isolerend. Dit draagt bij aan uw wooncomfort en u bespaart op de stookkosten. De warmte in uw huis ontsnapt moeilijker naar buiten, kou dringt minder gemakkelijk naar binnen en u ervaart minder geluidsoverlast.

In isolerende beglazing is een grote variatie mogelijk:

  • Standaard isolatieglas
  • Hr-isolatieglas
  • Hr++-isolatieglas
  • Isolatieglas met een gelaagde uitvoering (veiligheidsglas)
  • Isolatieglas dat is samengesteld met glas in loodglas
  • Zonwerend isolatieglas
  • Geluidwerend isolatieglas

Ervaart u binnenkort ook de voordelen van dubbele beglazing?
 

Dubbele beglazing Glaszetter Oss

NEN-norm

Schildersbedrijf van den Berg plaatst dubbele beglazing volgens de daarvoor geldende NEN-normen. Deze wijze van plaatsen (met behulp van steun- en stelblokjes) is zeer belangrijk in verband met de garantie die u op isolerende beglazing krijgt. De garantietermijn is vastgesteld - als het glas volgens de normen is geplaatst - op 10 jaar.

Isoleren en ventileren

Hoe beter de isolatie, hoe minder de ventilatie. Daarom kijken wij bij het plaatsen van isolatieglas ook naar de ventilatiemogelijkheden van uw woning. Ventileren is belangrijk voor de vochthuishouding. Wij adviseren om ventilatieroosters aan te laten brengen boven de nieuwe isolerende beglazing.